Kada kupite plastične kace, ono što predstavlja najveći problem za sve je njihov prevoz, odnosno transport robe, a ova je prilično kabasta roba. Ipak ima prednost u odnosu na plastične rezervoare jer se plastične kace mogu ređati jedna u drugu, zanči prvo plastične kace sa većom zapreminom, pa zatim one kace sa manjom zapreminom. Prevoz zbog njihove težine je lak jer kace nisu uopšte teške, utovar za prevoz i istovar kod prevoza je još lakši, samo se ne smeju bacati sa velike visine. Plastične kace ako se oštete mogu se ponovo zavariti.

Kombi ili kamionski prevoz

kamionski prevoz rezervoara

Kamionski prevoz cevi koje se koriste kao građevinski materijal

Za prevoz kaca preporučujemo kombi prevoz, a za rezervore kamionski prevoz. Svejedno izabrali kamionski prevoz ili kombi prevoz da znate da se velike količine ove robe ne mogu transportovati. Za prevoz kamionom ako su u pitanju cisterne voiti računa koliki će eo biti izvan kamiona. Kombi je zatvoren pa ima smanjen prostor za pakovanje. Naravno kamionom je lakše prevoziti građevinski materijal, ali i kace se moraju nekako transportovati. Kada bi mogle da se pakuju kao građevinski materijal sigurno bi se lakše transportovale. Sigurno a za veće količine mogu se iskoristiti i prikolice, pa tako može se prevoziti kamionom sa prikolicom ili kombijem sa prikolicom.

Advertisements

About michael

Pre 14 godina napravio svoj prvi sajt. Stručnjak za izradu wordpress sajtova i SEO expert

2 responses »

  1. […] Cisterne se koriste za veće zapremine, jer je lakše napraviti horizontalni plastični rezervoari veće veličine nego vertikalni. Cisterne za vodu se najviše koriste, a mogu da stoje na zemlji ili pod zemljom, odnosno da se ukopavaju u zemlju. Rezervoari za vodu su kvalitetni i svi proizvođači koji su ovde navedeni rade ih isključivo od orginalne sirovine, ne od regenerata. Betonski rezervoari su prevaziđeni, a protivnici plastike kažu da plastični rezervoari nisu zdravi. Koliko je to tačno, nisam siguran, ali svi rezervoari i kace su atestirani i mogu se sigurno koristiti za sve životne namirnice. Plastične kace se mogu koristiti bez ikakvog straha. Jedini problem sa njima je njihov transport odnosno kamionski ili kombi prevoz rezervoara i kaca. […]

  2. […] Jedina mana im je što su nezgodni za transport, odnonsno prevoz. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s