Osečina je mesto u Zapadnoj Srbiji koje je poznato po proizvodnji rezervoara i kaca i to posebnom tehnologijom spiralnog namotavanja. Takva tehnologija koja koristi HDPE materijal omugućava da se naprave čvrsti, jaki i dugotrajni plastični rezervoari koji se koriste, odnosno prave kao vertikalni plastični rezervoari i horizontalni plastični rezervoari cisterne. Otvoreni rezervoari su plastične kace.

plasticne-kace-sa-poklopcemMogu da se ukopavaju u zemlju, ili da budu nadzemni rezervoari. Cisterne za vodu se najčešće koriste horizontalni rezervoari. Možete ih držatu u prostorijama ili nappolu sasvim je svejedno. U današnjoj nestašici vode koriste se kao pokretni rezervoari za vodu, tako što se natovare na prikolice i dovozi se i odvozi voda u njima po potrebi. Tako su vrlo pogodne i za cisterne za navodnavanje, možete dovoziti potrebne količine vode za navodnjavanje.

Plastične kace su se prvobitno koristile za kominu, ali asortiman upotrebe se proširio, pa se koriste za za čvrste i praškaste materijale, koriste za držanje stočne hrane. Pogodne su za sva skladištenja jer se lako održavaju, samo se operu mlazom vode iz creva

Jedno reagovanje »

  1. Rakic kaže:

    a gde je vasa adresa, broj tel , bilo sta ??? kako da znam gde ste , kad ne postoji kontakt na sajtu!!!!

Postavi komentar